DETAIL KNIHY
Všechny informace o
Autor: | Hartwigovi Melissa a Dallas |
Nakladatel: | Jan Melvil publishing |
EAN: | 9788087270769 |
Žánr: | Kuchařky a vaření |
Rok vydání: | |
Stav: | Na dotaz |
Běžná cena: | |
AKČNÍ CENA: | 585 Kč |
Program Whole30 autorů Melissy a Dallase Hartwigových již pomohl statisícům lidí změnit způsob přemýšlení o jídle, vlastním těle a celém životě. Přístup Whole30 vede ke snadnějšímu zhubnutí a lepšímu zdraví, ruku v ruce s vylepšením kvality spánku, energetické hladiny, nálady a vnímání sebe sama. A co je nejlepší, nejedná se o dietu, pouze o úpravu životního stylu. Může prostá změna jídelníčku změnit život? Whole30 vám dokáže, že to jde. S netušenými výsledky. V knize Jídlo na prvním místě, která se stala bestsellerem podle žebříčku New York Times, Hartwigovi objasnili vědecké pozadí svého přístupu k jídlu a výživě, který vychází z paleostravy, ale výrazně ji vylepšuje a také demýtizuje. Po nasbírání nepřeberného množství zkušeností čtenářů první knihy nyní přicházejí s knihou Whole30. Proč je kniha Whole30 nezbytná i pro čtenáře Jídla na prvním místě? Provede vás cestou životní proměny den za dnem, nástrahu za nástrahou, recept za receptem. Podrobně reaguje na nejčastější otázky: co se s člověkem den po dni děje, jak se vyhnout nepříjemným průvodním jevům a potížím, jak si připravit jídlo na týden, jak nakupovat, které suroviny lze čím nahradit, co jíst na cestách, jak upravit Whole30 dle zdravotních dispozic a potíží, jak motivovat děti, jak si objednávat v restauraci, jak připravit večírek atd.; nabízí dokonce recepty pro vegany – a mnoho dalšího. Soustředí se na odbourání špatných návyků emočních vazeb k jídlu a koučuje k vytvoření nových, zdravých. Obsahuje více než stovku skvělých receptů ze známých ingrediencí, od jednoduchých jídel z jednoho hrnce až po kreace, které ohromí hosty při zvláštních příležitostech. Kniha také obsahuje inspirativní příběhy lidí, kteří se díky Whole30 posunuli ve svém zdraví i životě k vytouženému cíli.
Kontaktujte nás
Nejrychlejší cesta, případně využijte odkaz KONTAKTY.