DETAIL KNIHY
Všechny informace o
Autor: | Přibylová Růžena |
Nakladatel: | Fortuna libri |
EAN: | 9788075461360 |
Žánr: | Kuchařky a vaření |
Rok vydání: | |
Stav: | Na dotaz |
Běžná cena: | |
AKČNÍ CENA: | 135 Kč |
Co se peklo a jedlo před Vánoci, co na Štědrý den, Boží hod a co na Štěpána? V dnešní uspěchané době se rádi na chvíli zastavíme a ohlédneme zpět do historie, dokonce i v kuchyni. S údivem pak zjišťujeme, že tradice smaženého kapra a bramborového salátu je poměrně mladá. Na Štědrý den se dřív jedli šneci, kapr načerno či namodro. Na venkově byl zas tradiční kuba, novější je také tradice vinné klobásy. V naší kuchařce najdete recepty nejen na tradiční pokrmy, ale pozveme vás i na malou ochutnávku do ciziny. A nezapomněli jsme ani na moderní recepty a na bezlepkové cukroví
Kontaktujte nás
Nejrychlejší cesta, případně využijte odkaz KONTAKTY.