DETAIL KNIHY

Všechny informace o

TECHNOLOGIE PŘÍPRAVY POKRMŮ 4

TECHNOLOGIE PŘÍPRAVY POKRMŮ 4

TECHNOLOGIE PŘÍPRAVY POKRMŮ 4
Autor: Sedláčková Hana, Nodl Ladislav
Nakladatel: Fortuna
EAN: 9788073730666
Žánr: Učebnice
Rok vydání:
Stav: Na dotaz
Běžná cena: 180 Kč
AKČNÍ CENA: 162 Kč
Anotace

Pětidílný komplet učebnic určený pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy. První díl objasňuje zásady správné výživy, uvádí hygienické požadavky na provoz a zařízení gastronomické výroby, na uchování potravin a pokrmů, požadavky na bezpečnost práce. Dále popisuje zpracování potravin a přípravu polévek a omáček. Druhý díl se zabývá přílohami a hlavními pokrmy. Třetí díl se věnuje přípravě pokrmů z hovězího, telecího, vepřového, skopového a králičího masa, z vnitřností a z masa mletého. Čtvrtý díl popisuje pokrmy z drůbeže, ryb a zvěřiny. Pátý díl je věnován studené kuchyni. Učebnice mají schvalovací doložku MŠMT ČR.

Kontaktujte nás

Nejrychlejší cesta, případně využijte odkaz KONTAKTY.

Adresa

Leoše Janáčka 47
397 01 Písek