DETAIL KNIHY

Všechny informace o

TECHNOLOGIE PŘÍPRAVY POKRMŮ 1

TECHNOLOGIE PŘÍPRAVY POKRMŮ 1

TECHNOLOGIE PŘÍPRAVY POKRMŮ 1
Autor: Sedláčková Hana, Otoupal Pavel
Nakladatel: Fortuna
EAN: 9788071689126
Žánr: Učebnice
Rok vydání:
Stav: Na dotaz
Běžná cena: 145 Kč
AKČNÍ CENA: 131 Kč
Anotace

První díl řady učebnic určené pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy objasňuje zásady správné výživy, uvádí hygienické požadavky na provoz a zařízení gastronomické výroby (i s ohledem a evropskou legislativu), na uchování potravin a pokrmů, požadavky na bezpečnost práce. Vzhledem k obsahové náplni tohoto dílu je tato publikace nejenom potřebnou publikací pro školy, ale také vhodným zdrojem informací pro provozovatele gastronomické výroby.Dále popisuje zpracování potravina přípravu polévek.

Kontaktujte nás

Nejrychlejší cesta, případně využijte odkaz KONTAKTY.

Adresa

Leoše Janáčka 47
397 01 Písek