DETAIL KNIHY
Všechny informace o
                      
                    
| Autor: | Vogt Jacqueline, Swoboda Ingo | 
| Nakladatel: | Vašut | 
| EAN: | 9788072369959 | 
| Žánr: | Kuchařky a vaření | 
| Rok vydání: | |
| Stav: | Na dotaz | 
| Běžná cena: | |
| AKČNÍ CENA: | 225 Kč | 
Pstruh, kapr, štika a další druhy ryb z tuzemských chovů jsou díky krátkým přepravním vzdálenostem zárukou čerstvosti a nejvyšší kvality. A mořské ryby, u nichž byl překročen výlov vysoko nad povolený limit, mohou zůstat ušetřeny. Naučte se, jak správně zacházet s lahodným rybím či račím masem. Nahlédněte přes rameno profesionálním rybářům. Ukážeme vám, co je v rybí kuchyni opravdu podstatné. Vaření vás bude bavit a pochutnáte si na zdravém jídle.
Kontaktujte nás
Nejrychlejší cesta, případně využijte odkaz KONTAKTY.
 KNIHKUPECTVí ELIM