DETAIL KNIHY

Všechny informace o

ROZVÍJEJTE SVŮJ MOZEK

ROZVÍJEJTE SVŮJ MOZEK

ROZVÍJEJTE SVŮJ MOZEK
Autor: Dispenza Joe
Nakladatel: Anag
EAN: 9788075542953
Žánr: Zdravotnictví
Rok vydání:
Stav: Skladem
Běžná cena: 469 Kč
AKČNÍ CENA: 423 Kč
Anotace

Udělejte svůj první krok směrem ke skutečné evoluci. Divíte se někdy, proč vám hlavou běhají stejné negativní myšlenky? Jaktože se stále vracíte k ubližující rodině, přátelům nebo dalším lidem? Kvůli čemu se stále chováte podle stejných škodlivých návyků nebo omezujících postojů – i když víte, že se budete cítit špatně?

Jak funguje lidská mysl?

Doktor Joe Dispenza strávil desetiletí studováním lidské mysli – jak funguje, jak uchovává informace a proč stále používá stejné vzorce chování. V oceněném filmu CoMyJenVíme!? (What the Bleep Do We Know!?) vysvětloval, jak se mozek vyvíjí – tím, že se učí nové dovednosti, rozvíjí schopnost soustředit se uprostřed chaosu a dokonce i léčit tělo a psychiku.

Převezměte kontrolu nad svou myslí

Kniha tyto informace rozebírá do hloubky, pomáhá vám převzít kontrolu nad vaší myslí a vysvětluje, jak mohou myšlenky vytvářet chemické reakce, které vás udržují závislé na zvycích a pocitech – včetně těch, díky nimž jste nešťastní. A když víte, jak jsou tyto zlozvyky vytvořeny, je možné nejen rozbít jejich vzorce, ale také přeprogramovat a rozvíjet svůj mozek, aby si osvojil nové, pozitivní a prospěšné návyky.

Vyviňte svůj mozek pro lepší život

To je něco, s čím můžete začít hned teď. Vy, jen VY, máte sílu změnit názor a rozvinout mozek pro lepší život – pro dobro.

Kontaktujte nás

Nejrychlejší cesta, případně využijte odkaz KONTAKTY.

Adresa

Leoše Janáčka 47
397 01 Písek