DETAIL KNIHY

Všechny informace o

RANDE NA OSM ZPŮSOBŮ

RANDE NA OSM ZPŮSOBŮ

RANDE NA OSM ZPŮSOBŮ
Autor: Gottman John, Schwartz Gottman Julie, Abrams Doug,
Nakladatel: Portál
EAN: 9788026221296
Žánr: Psychologie, pedagogika
Rok vydání:
Stav: Skladem
Běžná cena: 359 Kč
AKČNÍ CENA: 324 Kč
Anotace

Znáte výzkumy amerického psychologa Johna Gottmana, který tvrdí, že poté, co bude 15 minut sledovat rozhovor mezi vámi a vaším partnerem, s více než devadesátiprocentní pravděpodobností odhadne, jestli spolu budete i za deset let?
Gottman s kolegy připravil praktický doplněk ke své slavné knize Sedm principů spokojeného manželství. Ať už jste se svým partnerem pár dní, nebo několik desetiletí, můžete si společně domluvit osm schůzek a popovídat si na témata důvěra, konflikty, sex, peníze, rodina, dobrodružství, růst a spiritualita, životní sny. Cílem je odvážně sdílet pocity a potřeby, projevit si respekt, více porozumět jeden druhému a prohloubit lásku. Autoři na základě více než čtyřicetiletého výzkumu pomáhají čtenářům s přípravou rozhovorů, nabízejí dotazníky, tematické okruhy i seznamy otevřených otázek a radí, jak řešit typické obtíže při jakémkoli z těchto setkání. Knihu využijí partnerské dvojice i odborníci, kteří provozují párovou terapii.
John Gottman je emeritní profesor psychologie na Washingtonské univerzitě, kde se svou ženou, klinickou psycholožkou a spoluautorkou Julií Schwartz Gottman v osmdesátých letech minulého století založil slavnou „laboratoř lásky“. Manželským párem jsou i spisovatel a literární agent Doug Abrams a lékařka Rachel Carlton Abrams.

Kontaktujte nás

Nejrychlejší cesta, případně využijte odkaz KONTAKTY.

Adresa

Leoše Janáčka 47
397 01 Písek