DETAIL KNIHY
Všechny informace o
Autor: | neuveden |
Nakladatel: | Neuvedeno |
EAN: | 9788090721319 |
Žánr: | Kuchařky a vaření |
Rok vydání: | |
Stav: | Na dotaz |
Běžná cena: | |
AKČNÍ CENA: | 594 Kč |
Sedmý ročník hodnocení kvality restaurací v Česku přináší zbrusu novou publikaci výsledků pro sezónu 2020. V průvodci najdete přehled více než stovky nejlepších restaurací, které získaly v hodnocení inspektorů projektu ocenění jedním, dvěma či třemi zlatými lvy. Ročník od ročníku se vyrovnávají síly Prahy a regionů. Sezóna 2020 přináší významně delší seznam restaurací nabíjících zážitkovou gastronomii mimo hlavní město. V knize na čtenáře čeká 256 stran s přehlednými prezentacemi oceněných restauracích, infografika pro snazší orientaci a dvojjazyčné texty se základními informacemi o restauraci, typu kuchyně a šéfkuchaři. S ohledem na velkou poptávku po anglické verzi oblíbené publikace vychází kniha poprvé v praktické česko-anglické verzi. Dvojjazyčnost titulu přináší také zcela nové grafické zpracování a nový formát knihy. To vše s tiskem na bělostném křídovém papíru a v kvalitní pevné vazbě podtrhuje prémiovost publikace.
Kontaktujte nás
Nejrychlejší cesta, případně využijte odkaz KONTAKTY.