DETAIL KNIHY

Všechny informace o

KUCHAŘSKÉ PRÁCE TECHNOLOGIE 1. DÍL

KUCHAŘSKÉ PRÁCE TECHNOLOGIE 1. DÍL

KUCHAŘSKÉ PRÁCE TECHNOLOGIE 1. DÍL
Autor: Šindelková Alena
Nakladatel: Parta
EAN: 9788073201524
Žánr: Učebnice
Rok vydání:
Stav: Na dotaz
Běžná cena: 219 Kč
AKČNÍ CENA: 198 Kč
Anotace

Učebnice je určena žákům prvního ročníku odborných učilišť oboru Kuchařské práce. Je koncipována v rozsahu platných učebních osnov, předkládá učivo přístupnou formou, uceleně a přehledně. Žák získá potřebné základní znalosti o způsobech kuchyňského zpracování potravin a postupech při přípravě oblíbených jídel české kuchyně. Učebnice je členěna do osmi tématických okruhů, které se zabývají významem a vývojem kuchařského řemesla, technikou předběžné úpravy potravin a technologiemi přípravy jednotlivých typů pokrmů. Učební text je doplněn ilustračními a instruktážními kresbami a barevnými fotografiemi

Kontaktujte nás

Nejrychlejší cesta, případně využijte odkaz KONTAKTY.

Adresa

Leoše Janáčka 47
397 01 Písek