DETAIL KNIHY
Všechny informace o
| Autor: | Šindelková Alena |
| Nakladatel: | Parta |
| EAN: | 9788073201524 |
| Žánr: | Učebnice |
| Rok vydání: | |
| Stav: | Na dotaz |
| Běžná cena: | |
| AKČNÍ CENA: | 198 Kč |
Učebnice je určena žákům prvního ročníku odborných učilišť oboru Kuchařské práce. Je koncipována v rozsahu platných učebních osnov, předkládá učivo přístupnou formou, uceleně a přehledně. Žák získá potřebné základní znalosti o způsobech kuchyňského zpracování potravin a postupech při přípravě oblíbených jídel české kuchyně. Učebnice je členěna do osmi tématických okruhů, které se zabývají významem a vývojem kuchařského řemesla, technikou předběžné úpravy potravin a technologiemi přípravy jednotlivých typů pokrmů. Učební text je doplněn ilustračními a instruktážními kresbami a barevnými fotografiemi
Kontaktujte nás
Nejrychlejší cesta, případně využijte odkaz KONTAKTY.
KNIHKUPECTVí ELIM