DETAIL KNIHY

Všechny informace o

KOUMÁKŮV BLOG

KOUMÁKŮV BLOG

KOUMÁKŮV BLOG
Autor: Parvela Timo
Nakladatel: Portál
EAN: 9788026217220
Žánr: Dětská literatura
Rok vydání:
Stav: Skladem
Běžná cena: 215 Kč
AKČNÍ CENA: 194 Kč
Anotace

Pate dostal úkol na prázdniny: má si psát deník. Psát „deník“ je zastaralé, tak začne psát blog, který sdílí se svými spolužáky (dobře známou Ellou, Hannou, Tukkou, Sampou, Provokatérem a ostatními). O prázdninách se Pate nikam nechystá, na návštěvu k nim však přijede „ten emu“. Ale kdo ten emu asi je? Pate je koumák, a proto usoudí, že ten emu nemůže být nikdo jiný než velký nelétavý pták. To je jasné! A tak začne pro kamaráda připravovat hnízdo. Ten emu je ale jiný ptáček. A o dobrodružství s ním není nouze.
Kniha je určena především dětem, které „nerady čtou“. Příběh je bohatě prokládaný obrázky, nákresy, blogovými záznamy a online konverzací. Jednotlivé kapitoly jsou krátké, mají spád. Celá kniha je vedena deníkovým způsobem, obsahuje krátké zápisky k jednotlivým dnům, které dohromady skládají Pateho prázdninový příběh.
Kniha je určena pro děti od 7–9 let.

Timo Parvela je původní profesí učitel, píše pro děti i pro dospělé a ve Finsku je v oblasti dětské literatury nepopiratelnou hvězdou. Jeho knihy byly přeloženy do více než třiceti jazyků a získal za ně řadu ocenění. V Portále vychází jeho série o Elle.

Kontaktujte nás

Nejrychlejší cesta, případně využijte odkaz KONTAKTY.

Adresa

Leoše Janáčka 47
397 01 Písek