DETAIL KNIHY
Všechny informace o
                      
                    
| Autor: | Polman Marcus | 
| Nakladatel: | Slovart | 
| EAN: | 9788073918026 | 
| Žánr: | Kuchařky a vaření | 
| Rok vydání: | |
| Stav: | Na dotaz | 
| Běžná cena: | |
| AKČNÍ CENA: | 360 Kč | 
Pokud si rádi pochutnáte na dokonalém šťavnatém steaku, podávaném se zlatavými hranolky a domácí bearnskou omáčkou či s bílým pečivem, které výborně saje šťávu, je tahle kniha pro vás kulinárním pokladem. Najdete zde 25 slavných receptů, například na hovězí Wellington nebo carpaccio podávané v baru Harry's. Jistě vás zaujmou také informace o zvířatech, z nichž maso na steaky pochází, a o bourání masa na jatkách. Určitě oceníte i triky na kuchyňskou úpravu masa - autor je získal při mnoha rozhovorech s chovateli či řezníky a renomovanými šéfkuchaři ve slavných restauracích v New Yorku, Paříži a v Belgii.
Kontaktujte nás
Nejrychlejší cesta, případně využijte odkaz KONTAKTY.
 KNIHKUPECTVí ELIM