DETAIL KNIHY
Všechny informace o
                      
                    
| Autor: | Taubes Gary | 
| Nakladatel: | Triton | 
| EAN: | 9788075533425 | 
| Žánr: | Kuchařky a vaření | 
| Rok vydání: | |
| Stav: | Na dotaz | 
| Běžná cena: | |
| AKČNÍ CENA: | 270 Kč | 
Je "bílé zlato" ve skutečnosti "bílým jedem"? Stali jsme se oběťmi nedozírné manipulace? Nezáleží na tom, zda se jedná o běžný řepný, třtinový či konzumní cukr, takzvanou sacharózu, či vysokofruktózový kukuřičný sirup. Konzumace této látky ve všech jejích podobách neustále stoupá, je obsažena téměř ve všem - v snídaňových cereáliích, osvěžujících nápojích, ve zmrzlině i chlebu, a dokonce i v cigaretách. Cílem této knihy je vysvětlit, proč je nutné cukry považovat za důvodně podezřelé a jak jsme se dostali do současné situace, kdy:
Kontaktujte nás
Nejrychlejší cesta, případně využijte odkaz KONTAKTY.
 KNIHKUPECTVí ELIM