DETAIL KNIHY
Všechny informace o
| Autor: | Kohout Pavel, Kessler Petr, Rů |
| Nakladatel: | Forsapi |
| EAN: | 9788090382015 |
| Žánr: | Kuchařky a vaření |
| Rok vydání: | |
| Stav: | Na dotaz |
| Běžná cena: | |
| AKČNÍ CENA: | 95 Kč |
Knížka by měla pomoci pacientům, kteří se ocitli v situaci, kdy jim lékař předepsal léčbu snižující krevní srážlivost (tzv. antikoagulační léčbu). Autoři knihy čtenáře provádějí problematikou krevní srážlivosti za normálních podmínek, faktorů které ji ovlivňují, i chorobami, při kterých je nutné antikoagulační léčbu dodržovat. Aby bylo prodloužení času srážení krve co nejvyrovnanější, je nutné dodržovat určitá pravidla. Především možné ovlivnění jinými léky a dietou s kolísavým obsahem vitamínu K. Najdete zde seznam potravin s vysokým obsahem vitamínu K, výměnné jednotky a návod na vytvoření jídelníčku, který nepovede ke snížení obsahu vlákniny a dalších důležitých látek v dietě
Kontaktujte nás
Nejrychlejší cesta, případně využijte odkaz KONTAKTY.
KNIHKUPECTVí ELIM