DETAIL KNIHY
Všechny informace o
Autor: | Bláha Ladislav, Conková Věra, Kadlec František |
Nakladatel: | Informatorium |
EAN: | 9788073331399 |
Žánr: | Učebnice |
Rok vydání: | |
Stav: | Na dotaz |
Běžná cena: | |
AKČNÍ CENA: | 266 Kč |
Učebnice rozšiřuje znalosti a vědomosti, které žáci získali v 1. a 2. ročníku. Uvádí další technologické postupy výroby cukrářských výrobků, perníkových těst a restauračních moučníků, popisuje přípravu kynutých těst a biochemické procesy probíhající v těstě při kynutí. Značnou pozornost věnuje přípravě zmrzlin a zmrzlinových výrobků a dietním výrobkům. Věnuje se technologii nových surovin pro přípravu krémů a náplní a zabývá se také hodnocením surovin a výrobků, zařízením provozoven a hygienou výroby. U jednotlivých celků jsou vždy uvedeny typické druhy výrobků. Nová, přehlednější grafická úprava s prostorem pro vlastní poznámky.
Kontaktujte nás
Nejrychlejší cesta, případně využijte odkaz KONTAKTY.