DETAIL KNIHY
Všechny informace o
Autor: | Stupka Petr, Eliášek Jan |
Nakladatel: | MCU |
EAN: | 9788073391218 |
Žánr: | Cizojazyčná beletrie |
Rok vydání: | |
Stav: | Na dotaz |
Běžná cena: | |
AKČNÍ CENA: | 117 Kč |
Kapesní průvodce specifickými rysy české gastronomie. Publikace je rozdělena do 11 kapitol vztahujících se k českým svátkům a gastronomickým či společenským událostem během celého roku (zabijačka, masopust, Velikonoce, vinobraní, Vánoce, svatba). Součástí průvodce je množství krásných a lákavých barevných fotografií, stejně jako gastronomická mapa České republiky a pivní a vinný místopis.Jedinečný gastronomický průvodce ČESKÁ KUCHYNĚ čtenáře provede českými tradicemi a především jej seznámí s oblíbenými českými jídly a jejich recepty (svíčková na smetaně, bramborák, české knedlíky, aj.)
Kontaktujte nás
Nejrychlejší cesta, případně využijte odkaz KONTAKTY.