DETAIL KNIHY

Všechny informace o

ANGLIČTINA PLNÁ HER

ANGLIČTINA PLNÁ HER

ANGLIČTINA PLNÁ HER
Autor: Hanšpachová Jana, Řandová Zuza
Nakladatel: Portál
EAN: 9788073677084
Žánr: Učebnice
Rok vydání:
Stav: Na dotaz
Běžná cena: 217 Kč
AKČNÍ CENA: 196 Kč
Anotace

Více než 160 pohybových, dramatických a výtvarných her pro procvičování angličtiny Děti při nich využijí spelování, slovíčka z různých tematických okruhů, základní konverzační obraty a hlavně se naučí angličtině rozumět a používat ji při běžných činnostech. Při pohybu a řešení nejrůznějších úkolů získávají děti jazykové znalosti snadněji a intenzivněji než při "biflování". Právě aktivní radostný přístup k jazyku a využití angličtiny při poznávání všemi smysly i při pohybu považují autorky za nejdůležitější. Činnosti využijí nejen učitelé a vedoucí kroužků anglického jazyka se skupinou dětí, v knize nechybí ani hry pro rodiče s jedním dítětem. U každé hry jsou uvedeny informace důležité při přípravě, témata procvičovaná v angličtině i různé varianty a využití aktivity v domácím prostředí.
PhDr. Jana Hanšpachová učí na ZŠ, je autorkou úspěšných knih Hry pro maminky s dětmi a Veselé hry s malými dětmi. Je spoluautorkou knihy Angličtina plná her a Němčina plná her.
Zuzana Řandová je učitelkou na ZŠ, využívá hry při výuce, je lektorkou didaktických kurzů. Je spoluautorkou knihy Angličtina plná her a Němčina plná her.

Kontaktujte nás

Nejrychlejší cesta, případně využijte odkaz KONTAKTY.

Adresa

Leoše Janáčka 47
397 01 Písek